Velika rasprodaja u Sport Vision Outletu u Sarajevu

Velika rasprodaja u Sport Vision Outletu u Sarajevu

Sponzorski tekst

Kako svakog dana rastu temperature odlučili smo da vas rashladimo padom cijena i viješću da Sport Vision kompanija organizuje veliku ljetnu rasprodaju i to Outlet radnji u TC Korea (Pofalići).

Naime, u periodu od 10.07. pa do 14.07.2019. godine moći ćete da obavite kupovinu uz DODATNA sniženja od 30% do čak 50% i to na već snižene cijene.

Iskoristite priliku da nabavite odjeću, obuću i opremu koja vam je potrebna za ljeto i da osvježite svoj garderober novim sportskim i ležernim kombinacijama po ekstremno niskim cijenama.

Najpoznatiji brendovi i dobro poznata lokacija Sport Vision outlet radnje u TC Korea sinonim su za odličnu kupovinu uz još bolje uštede.

Kupujte pametno, iskoristite fenomenalne popuste i vidimo se na RASPRODAJI od 10. do 14.07. u Sport Vision outletu (Pofalići).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi