Velike provokacije Balotellija: Vrijeđajte, baš me briga!
Foto: EPA

Ima simpatije prema Milanu

Velike provokacije Balotellija: Vrijeđajte, baš me briga!

M. Šljivak

Jučerašnji derbi Intera i Milana završen je neriješenim rezultatom 2:2.

Rossoneri su do boda došli golom u osmoj minuti nadoknade, a jedan od onih koji su nosili dres oba gradska rivala je kontroverzni Mario Balotelli.

Iako je u Interu napravio prve profesionalne koraka, očigledno mu je Milan ipak više u srcu.

Pokazao je to i jučer nakon derbija kada je na Instagramu dao veliku podršku Rossonerima. Poslao je jasnu poruku svim navijačima Nerazzurra.

"Vrijeđajte me koliko želite. Baš me briga", napisao je Balotelli uz riječi "Naprijed Milan".

Očigledno su u Interu nešto skrivili kontroverznom napadaču. Iako je ranije bio vezan za ovaj tim, vremena se mijenjaju, pa su njegove simpatije sada uz velikog rivala.

U Interu je Super Mario proveo tri, a u Milanu dvije sezone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije