Veliki klubovi ne zaboravljaju

Čestitka za Sergeja Barbareza

Veliki klubovi ne zaboravljaju

E. Škorić

Sergej Barabarez danas slavi 46. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana.

Legendarnom Barbarezu rođendan čestitaju njegova porodica, prijatelji, mnogi bivši saigrači, ali i bivši klubovi. Bayer Leverkusen nije zaboravio Sergeja, pa mu je na Twitteru poželio sve najljepše za njegov 46. rođendan.

Za neke to možda izgleda kao sitnica, no lijepo je znati da vas neko cijeni i da vas se, u moru igrača koji su u tom klubu nastupali, sjete svake godine.

Bivši kapiten bh. reprezentacije je za Bayer odigrao 61 utakmicu i postigao je 11 pogodaka, a prethodno je u karijeri nastupao za Velež, Hannover, Union Berlin, Hansu i HSV.

Barbarez je imao uspješnu  karijeru, 2002. je bio najbolji strijelac Bundeslige s 22 pogotka, a 2001. i 2003. godine dobio je priznanje za najboljeg igrača Bosne i Hercegovine, te je i dan danas jedna od najomiljenijih ličnosti kod bh. navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi