Niko ne bi rekao da ova žena ima 75 godina: Fanovi su zabrinuti zbog očigledne stvari
Foto: Instagram

Izgleda kao 25-godišnjakinja

Niko ne bi rekao da ova žena ima 75 godina: Fanovi su zabrinuti zbog očigledne stvari

E. Ganibegović

Kineskinja porijeklom, a rođena 27. juna 1949. godine u New Yorku. Ime joj je Vera Ellen Wang, sada uspješna modna dizajnerica, a nekada klizačica.

Zbog izgleda njenog tijela i lica, Veri Wang fanovi često govore da izgleda kao da ima 25 godina, a nedavne slike bivše klizačice potvrđuju da su u pravu.

Međutim, postoje i oni koji su izrazili zabrinutost zbog težine bivše klizačice. Korisnici interneta primijetili su da sadašnja modna dizajnerica nastavlja gubiti na težini i napisali su joj svašta u odjeljcima komentara na njenezine nedavne objave na društvenim mrežama.

"Nestaje?", "Molim te, pojedi nešto!", "Neka joj neko da sendvič", "Kada je postalo lijepo izgledati kao 7-godišnjak?", "Izgledaš anoreksično", neki su od komentara fanova.

Oglasi

Kako bi ostala u formi, Vera Wang pazi na svoju prehranu. Tako modna dizajnerica ima dijetu koja se temelji na povrću kuhanom na pari i crnoj riži koju jede uz ribu kuhanu na različite načine ili čak sirovu. Također, Vera Wang često jede salatu od artičoka.

Naravno, bivša klizačica i dalje ponekad "vara", a proizvodi koje si ponekad dopušta su čips i lisnati krumpir. No, Vera Wang ima i jedan proizvod koji je potpuno izbacila: zakiseljeni sok, čak i one bez šećera.

Sporta što se tiče, umjetničkim klizanjem Wang se počela baviti s osam godina, trenirajući pod Peterom Dunfieldom i Sonyom Klopfer u Denveru tijekom ljeta i sa Skating Clubom New Yorka tijekom ostatka godine.

Dok je bila u srednjoj školi, trenirala je s partnerom u paru Jamesom Stuartom i natjecala se na Prvenstvu SAD-a u umjetničkom klizanju 1968. godine. Predstavljena je u Sports Illustrated Faces in the Crowd u izdanju od 9. januara 1968. godine.

Kada nije uspjela ući u američki olimpijski tim, ušla je u modnu industriju. Pohađala je Friends Seminary, diplomirala na Chapin School 1967. godine, pohađala Sveučilište u Parizu i stekla diplomu iz historije umjetnosti na Sarah Lawrence Collegeu.

Godine 1968. Wang je predstavljena kao debitantica u visokom društvu na Međunarodnom balu debitanata u Waldorf Astoria New Yorku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi