Hrvatska se ovog ljeta okretala za njom pred očima poznatog dečka: Još je jednom pokazala zašto
Foto - Instagram

Veronica izaziva ogromnu pažnju

Hrvatska se ovog ljeta okretala za njom pred očima poznatog dečka: Još je jednom pokazala zašto

M. Šljivak

Atraktivni model Veronica Bielik iza sebe ima poprilično uzbudljivo ljeto.

Ova Poljakinja provela je vruće ljeto u Evropi. Posjetila je Grčku i Hrvatsku, a zatim je i svog izabranika Kliffa Kingsburyja odlučila predstaviti porodici u Poljskoj.

Veronica je mamila uzdahe gdje god se pojavila. Razlog je naravno savršena figura i izgled kojeg ima i koji je svrstava među najljepše žene svijeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfLzi4_ux-H/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cf9OsdVrAdI/[/instagram]

Svoje srce atraktivna Poljakinja dala je treneru Arizona Cardinalsa Kliffu Kingsburyju. Iako nikad zvanično nisu potvrdili da su skupa, posjeta Hrvatskoj ih je otkrila.

Oglasi

Kingsburg (42) i Veronica su počeli zajednički život po povratku u Sjedinjene Američke Države. Odlučili su se na useljenje u novu kuću kojom se Poljakinja pohvalila na društvenim mrežama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cg1iYUrNy5u/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CevjClptI-S/[/instagram]

Treba istaći da Veronica nije samo ljepotica s društvenih mreža. Ona je završila pravo, a ima i svoju vlastitu modnu agenciju.

Pored mode najviše voli putovanja. Često je možemo vidjeti na brojnim egzotičnim destinacijama i uvijek na njima nađe način da se pohvali svojim atributima.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdsspY-t7vA/[/instagram]

A ima se itekako čime pohvaliti. Važi za jednu od najzgodnijih žena na svijetu. Brine se o onome što unosi u sebe i nije nikakvo čudo što je zapala u oko mnogim muškarcima.

Ipak, njeno srce osvojio je 42-godišnji Kliff. Veronica s njim uživa već godinu dana, a sada je došao red da veza ode na još jedan veći nivo i počeli su zajednički život.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Bm819zUFANJ/[/instagram]

Kliff Kingsbury je nekadašnji quarterback koji je promijenio nekoliko NFL timova, a od 2019. godine je trener Cardinalsa koje je prošle godine vodio do doigravanja gdje je ispao od LA Ramsa.

Promo

Oglasi