Veronica zna kakav je Maradona u krevetu

Starleta tvrdi da je Diego fenomenalan ljubavnik

Veronica zna kakav je Maradona u krevetu

O. Lekić

Argentinska starleta, koja je svojevremeno krasila naslovnicu Playboyja, Veronica Vaira, izjavila je da je Diego Maradona fenomenalan u krevetu.

Argentinski fudbaler, po mnogima najbolji svih vremena, Diego Maradona, tokom igračke karijere uvijek je bio magnet za starlete. Mnogobrojne su se povezivale sa njim, a tako je i danas, kada praktično nema nikakve veze sa fudbalom.

Tako je pomenuta Veronica u jednom argentinskom magazinu priznala da je provela noć sa Maradonom, te da je nekada najbolji svjetski fudbaler sjajan ljubavnik.

"Bila sam usamljena kada smo se sreli u Cordobi. Bio je dobar prema meni, a iako izbjegavam oženjene muškarce, došlo je do kontakta. I da, bio je sjajan, on je ljubavnik za deset", izjavila je Veronica.

"Nismo ostali u vez, jer to nema smisla, pošto je on oženjen", dodala je ova starleta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.