Veterani Slobode i Humane zvijezde igraju za Tarika Okanovića
Foto: sport.avaz.ba

Humanitarni meč 17. augusta u Mejdanu

Veterani Slobode i Humane zvijezde igraju za Tarika Okanovića

U organizaciji Veterana FK Sloboda i Sportsko kulturno privrednog centra Mejdan biće odigran humanitarni susret za pomoć liječenju Tarika Okanovića.

U Mejdanu će 17. augusta biti odigran humanitarni meč između veterana Slobode i Humanih zvijezda Bosne i Hercegovine.

Za veterane će, između ostalih, nastupiti Mešanović, Crnogorac, Malkočević, Karić, Omerović, Mujezinović i Šećerbegović, dok bi humane zvijezde trebali predstavljati bivši reprezentativci naše zemlje, ali i estradne zvijezde.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju Tarika Okanovića, nekadašnjeg fudbalera Slobode koji se u UKC Tuzla oporavlja od moždanog udara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi