"Vezao me za terasu i pustio da visim, a djecu doveo da gledaju"

Supruga Lucha Gonzaleza se izjadala

"Vezao me za terasu i pustio da visim, a djecu doveo da gledaju"

E. Škorić

Bivši argentinski reprezentativac pokušao je da ubije svoju suprugu.

Lucho Gonzales je svojevremeno nastupao za Argentinu, igrao je za Marseille i Porto, a sada je u velikom skandalu, pošto je optužen da je pokušao da ubije vlastitu suprugu.

Njegova supruga Andrea da Silva Gonzales otvoreno je optužila kako ju je osmog decembra pokušao ubiti njen suprug, koji u narednih 90 dana neće moći da vidi svoju djecu.

"Moj suprug, Lucho Gonzales, pokušao je da me ubije. Posvađali smo se i pokušao me ubiti. Ispraznio je kuću, uzeo sav moj novac s našeg računa i blokirao je sve moje kartice", kazala je Andrea za Globo Esport.

"Pokušao me ugušiti i prerezati vene, okačio me da visim s terase i pozvao djecu da me gledaju odozdo. Naši zaposleni su pozvali policiju i on me bacio s terase, a onda je počeo da urla kako će me ubiti", istakla je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi