Vežite se, polijećemo: Novi trailer za PES 2016

Za sedam dana će biti objavljena demo verzija PES-a 2016

Vežite se, polijećemo: Novi trailer za PES 2016

Adnan Beganović
Teme:

Ljubitelji video igrice Pro Evolution Soccer 2016 za sedam dana će moći vidjeti kako će izgledati nova video igrica.

Naime, većina smrtnika će za igranje novog Pro Evolution Soccera 2016 morati čekati sredinu septembra kada će se ova igrica službeno naći u prodaji, ali ipak za sve ljubitelje PES-a dolaze dobre vijesti.

Za sedam dana biće objavljena demo verzija, a tim povodom objavljen je i novi trailer za igricu nakon kojeg će se o istoj još više pričati.

PES 2016 donijet će i nekoliko novina, tako će ljubitelji ove video igrice sami moći izabrati način na koji će proslavljati postizanje pogotka, a dodano je još nekoliko novih animacija.

Samo ponašanje lopte na terenu je dodatno dorađeno, a dosta pažnje Konami je poklonio duelima jedan na jedan. Poboljšana je i vještačka inteligencija, pa će igrači moći proaktivno da grade napade, a uveden je i realističan prikaz kiše, noćnog osvjetljenja i teksture terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti