Vialli: Vrijeme je da kažem da imam rak, nosio sam džempere ispod majica da to ne vidite

Bolno priznanje legendarnog fudbalera

Vialli: Vrijeme je da kažem da imam rak, nosio sam džempere ispod majica da to ne vidite

Endin Čaušević

Legendarni italijanski fudbaler Gianluca Vialli šokirao je fudbalsku javnost nakon što je otkrio da ima rak, te da njegova borba traje već godinu dana.

Nekadašnji igrač Juventusa i Chelseaja nije se puno pojavljivao u javnosti u posljednje vrijeme, a sada je jasno zašto je to bilo tako. Vialli je u izjavi za engleske medije otkrio da ima rak, te da se već godinu dana bori sa ovom opakom bolešću.

Vialliju je prije godinu dana dijagnosticiran rak i bio je u veoma teškoj situaciji. Međutim, sada se osjeća mnogo bolje i odlučio je da otkrije javnosti kakvih problema ima, te što se rijetko pojavljuje u javnosti u posljednjih nekoliko mjeseci.

"Sada sam dobro, stvarno se dobro osjećam. Prošla je godina otkako su mi otkrili rak i nije bilo lako. Sada se lagano vraćam i opravljam. Osjećam se jako dobro i borim se do kraja. Nosio sam džempere ispod majica kako niko ne bi nešto primjetio. Ostao sam ista osoba, ali želim sada da znaju svi kroz šta prolazim. Ljudima trebamo biti inspiracija u borbi protiv raka i nadam se da ću onima koji imaju problem kao ja barem malo pomoći", rekao je Vialli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi