Ruskinja (41) priznala: Poljubila sam Mbappea, ali nisam znala da je dijete

Victoria Bonya o iskustvima sa nogometnim zvijezdama

Ruskinja (41) priznala: Poljubila sam Mbappea, ali nisam znala da je dijete

E. Škorić

Poznata ruska ljepotica Victoria Bonya, čije fotografije na Instagramu s nestrpljenjem svaki dan očekuje 8 milona pratitelja, govorila je u jednom intervjuu o svojim prijateljstvima s nekim nogometnim zvijezdama.

41-godišnja TV voditeljica, novinarka i manekenka je, između ostalog, u razgovoru za Sport Express priznala kako je bila zabrinuta zbog optužbe za pedofiliju nakon što je prije pet godina poljubila tada maloljetnog Kyliana Mbappea.

"Jednom sam poljubila Mbappea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoljetan, pomislim u sebi: Bože, optužit će me za pedofiliju. Taj odnos se nije mogao razviti. I ni je mi žao, jer imam dijete i treba mi stabilnost u životu. No, i dalje sam u kontaktu s Mbappeom. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Neymarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to mijenja. Da Neymar nije toliko pio, danas bi bio velika zvijezda Barcelone", kazala je Ruskinja, pa je dodala:

"S Neymarom više ne komuniciram tako često . Nisam ga vidjela dvije godine. Upoznali smo se kad sam radio svoj nogometni projekt. Tu su i Fabio Cannavaro, Luis Figo, Didier Drogba. Neymarov život je non-stop zabava. Stalno igra poker, često organizira bučne zabave u svojoj kući. Neymar je sjajan čovjek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osjetila sam to i na sebi. I u tom je trenutku imao djevojku. Dybalu dobro poznajemo, često pišemo. Također komuniciram s Fellainijem. Ali ako govorimo o istinskom prijateljstvu, reći ću Drogba. Znamo se jako dugo".

Top Komentari

Hix
Ti mozes komotno reci hebala me liga petica
22 1
miki30
I koga to sad zaboli racku?? Hebo vas ona, šta je reklamirate, nema absolutna ništa sa sportom!! Ok hoćete klikove i komentare, pa evo da vam kažemo da ste bruka i sramota postali sa ovim fufarama i droljama.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi