Vida ima još jedan klip: Opet spominje Ukrajinu, ali i Beograd

Veseli hrvatski reprezentativac baš voli kameru

Vida ima još jedan klip: Opet spominje Ukrajinu, ali i Beograd

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida dospio je u centar pažnje nakon utakmice protiv Rusije kada se u javnosti pojavio snimak na kojem pobjedu poklanja Ukrajini, uz parolu "Slava Ukrajini".

Očigledno da veseli hrvatski fudbaler baš voli kameru, pa se tako večeras u srbijanskim medijima pojavio još jedan njegov 'svježi' snimak na kojem se ponaša još opuštenije nego na prethodnom.

Ovoga puta nije u društvu Ognjena Vukojevića, koji je najviše ispaštao zbog prethodnog klipa jer je dobio otkaz, već Ivica Olić s kojim pjeva legendarnu pjesmu Tome Zdravkovića "Kafana je moja sudbina".

Maksimalno opušteni Vida je tokom snimanja klipa pio pivo, ponovo je spomenuo Ukrajinu ali ovoga puta i Beograd, kojem je poslao pozdrav, iako nije riječ o prijestolnici Srbije već o istoimenoj kafani koja se nalazi u Kijevu.

"Hajmo kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini, Beograd gori, hajmo", govorio je Vida, nakon čega je Olić poslao pozdrav pomenutoj kafani iz koje očigledno nose lijepe zajedničke uspomene, uz Vidin komentar: "Tamo smo palili". Nije izostao ni pozdrav za gazdu, izvjesnog Jovana na kraju klipa.

Nije poznato kada je nastao ovaj Vidin klip, ali vjerovatno je i on snimljen nakon velike pobjede nad Rusijom.

Promo

Top Komentari

genter
Ovaj Vida rusi teoriju da je covjek nastao od majmuna! Ako ga bolje pogledate shvatiti cete da je covjek nastao od konja!
44 5
protiv modernog fudbala
konj marke dorot
29 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi