Kćerku poznatog trenera zaručio popularni napadač

Viktorija je rekla 'da'

Kćerku poznatog trenera zaručio popularni napadač

Edmir Škorić

Atraktivne kćerke Siniše Mihajlovića privlače veliku pažnju u Italiji, a naročito Viktorija, koju je nedavno zaručio napadač Torina Pietro Pellegri.

Viktorija Mihajlović i Pellegri u vezi su od 2021. godine, kada se napadač vratio u Italiju, a sada su pale i zaruke. Oni su svoju ljubav odlučili da krunišu ulaskomu bračnu zajednicu, a oduševljena Srbijanka rođena u Italiji bez ikakvih dilema je rekla 'da'.

Italijanski novinari smatraju da je Pellegriju veza sa Viktorijom dobro došla, pa je postigao tri gola uz asistenciju na 12 utakmica u dresu Torina, u koji je stigao iz Milana, gdje je bio suvišan.

Pietro Pellegri ima i pet nastupa za italijansku U21 reprezentaciju za koju je postigao dva gola.

Viktorija se proslavila i ranije zbog objava na Instagramu. Osim nje, aktivna na društvenim mrežama je i sestra Virdžinija, koja također zna da zapali maštu muškaraca koji je prate na društvenoj mreži Instagram.

Viktorijin otac Siniša jako je popularan u Italiji. Donedavno je vodio ekipu Bolognu, ali ipak najviše ga pamte iz dana kada je harao terenima Serije A gdje je nastupao u dresovima Intra, Lazija, Sampdorije i Rome, a prethodno u Srbiji igrao za Borovo, Vojvodinu i Crvenu zvezdu.

Oglasi

Trenerskim poslom počeo se baviti prvo u bivšem klubu Interu kao asistent, pa je samostalno vodio Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting, da bi se 2019. godine vratio u Bolognu.

Tamo ga je zadesila i tužna vijest jer je obolio od leukemije. Njegova kćerka ga je nedavno branila od kritičara koji su bili nezadovoljni igrama Bologne.

"Nikad nisam pisala o takvim stvarima na društvenim mrežama, nikada nisam gubila vrijeme s ljudima koji se skrivaju iza tastature i ovdje liječe sve svoje frustracije. Ali, mislim da je prijeđena granica i moram nešto reći. Mislim da nije pošteno brkati lični život s poslom. Želiš li profesionalno vrijeđati mog oca? Ok, ali što se tiče porodice, zdravlja i ostalih stvari koje sam pročitala, nije u redu! Takve stvari više ne prihvatam! Ovo što pišete je groteskno, zapamtite da govorite o čovjeku, mom ocu. Sramim vas se", napisala je Viktorija Mihajlović na Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkgDu70IHV8/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi