Vinarija u BiH poklonila Rakitiću vinograd

čestitali mu na velikom uspjehu

Vinarija u BiH poklonila Rakitiću vinograd

Edmir Škorić

Ivan Rakitić uživa u odmoru nakon fantastičnog SP-a i osvojenog srebra s Hrvatskom u Rusiji.

Rakitić je bio jako bitan faktor u igri Hrvatske, koja je oduševila svijet plasmanom u finale Mundijala, a ni poraz od Francuske u Moskvi nije umanjio slavlje Vatrenih.

U jednoj vinariji iz Žepča, rodnog mjesta Rakitićeve majke, odlučili su da hrvatskom veznjaku i nogometašu Barcelone daruju - vinograd.

"Ponosni na sjajne rezultate koje je postigao Ivan Rakitić tijekom svoje nogometna karijere a posebice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vinarija Povratak je odlučila darovati vinograd obitelji Rakitić, na njihovoj obiteljskom zemljištu u Ponijevu", objavila je vinarija na svojoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi