Amerikanci i fudbal: Niko nije reagovao nakon što je prozvano ime zvijezde Real Madrida
Foto - Screenshot

Nisu znali o kome se radi

Amerikanci i fudbal: Niko nije reagovao nakon što je prozvano ime zvijezde Real Madrida

Midhat Šljivak

Mlada zvijezda madridskog Reala Vinicius Junior novogodišnje praznike provodi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sjajni fudbaler odlučio se za odlazak u Miami, a tamo je prisustvovao utakmici NBA ekipe Heata.

Vini je imao srdačne susrete sa zvijezdama ovog tima, ali navijači Heata kao da nisu znali da im u publici sjedi jedan od najboljih mladih fudbalera svijeta.

Tako je 21-godišnjeg fudbalera najavljivač prozvao u dvorani, ali reakcija publike je potpuno izostala.

Očigledno da američka publika nije previše upoznata s tim ko je Vinicius Junior, pa apsolutno nikakve reakcije nije bilo kada je prozvano njegovo ime i kada je prikazan na velikom ekranu.

Američka publika je poznata po tome što ne obraća previše pažnje na fudbal i ovakve scene i nisu neko posebno iznenađenje.

Vinicius Junior ove sezone igra čudesan fudbal u dresu Real Madrida i potpuno je eksplodirao.

U 25 odigranih utakmica ove sezone 21-godišnji brazilski fudbaler je postigao 12 golova i upisao je devet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
Za januar su već zakazana dva sastanka. Na prvom će biti detaljno razmatrani svi pristigli izvještaji, a na drugom će se odlučivati o mogućoj suspenzija NSBiH. Nadležni u UEFA-i su prema informacijama iz Sarajeva zaključili da su predsjednik NSBiH Vico Zeljković, ali i još nekoliko članova bh. fudbalske vlade, duboko involvirani i u svakodnevnoj politici. Zbog toga u kući evropskog fudbala ponovo ozbiljno razmišljaju da suspenduju NSBiH i ponovo instaliraju Komitet za normalizaciju, jer su opet na sceni isti ili slični problemi kao i 2011. godine.
7 0
bk123
kao da nama predstave nekog igrača NHL lige...šta nama znači hokej...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi