Više od 8.000 proizvoda iz bogatog dm asortimana i pogodnosti za kupce

Novi dm online shop

Više od 8.000 proizvoda iz bogatog dm asortimana i pogodnosti za kupce

Sponzorski tekst
Teme:

Povodom otvorenja novog online shopa, do 19.10. uz 'Moj dm' račun 15% popusta na ukupnu kupovinu.

Kako bi odgovorila na potrebe kupaca, kompanija dm drogerie markt danas je predstavila novi online shop. Uz bogatu ponudu proizvoda, novi dm online shop nudi jednostavnu i sigurnu kupovinu te jedinstven ugođaj kupovine uz mnoštvo savjeta i pogodnosti.

Između više od 8.000 proizvoda na novom dm online shopu kupci mogu pronaći dm marka proizvode i proizvode drugih domaćih i svjetskih brendova iz kategorija ljepote i njege, osviještene ishrane i dodataka prehrani, proizvoda za bebe i djecu, domaćinstvo, kućne ljubimce i druge.

„Otvorenje novog dm online shopa je prirodan slijed naših nastojanja da kupcima nudimo uvijek bolje iskustvo kupovine te da nastavimo sa digitalizacijom našeg poslovanja. Od sada, naši kupci mogu kupovati bilo kad i bilo gdje svoje omiljene proizvode iz dm ponude po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Za početak je u ponudi više od 8.000 proizvoda, dok već tokom naredne godine očekujemo uvrštavanje cjelokupnog dm asortimana u ponudu online shopa“ – izjavila je Admira Isaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.

Osim bogate ponude proizvoda, dm online shop nudi i mnoštvo savjetodavnog sadržaja, članaka i preporuka proizvoda. Osim toga, svi registrovani kupci, sa kreiranim 'Moj dm' računom, na jednom mjestu imaju pregled svih svojih narudžbi, omiljenih proizvoda, listu želja kao i mogućnost da povežu svoj active beauty račun te tako brže dođu do bodova i ušteda. Registracija na online shop je jednostavna kao i proces narudžbe, dok je isporuka narudžbi u roku od 2 do 3 radna dana na kućnu adresu. Dostava iznosi 7 KM, dok je za narudžbe u vrijednosti od 70 KM i više za sve registrovane 'Moj dm' korisnike besplatna.

„Uvezivanjem naših usluga i programa za kupce, želimo im omogućiti da za svoju kupovinu u dm-u dobiju dodatnu vrijednost. Digitalizacija poslovanja je pravac kojim ćemo nastaviti i dalje ići, a uvođenje novog online shopa je samo jedan od koraka k ostvarenju našeg cilja da i na području omni-chanell retail-a budemo lider u drogerijskom segmentu, ne samo u BiH, nego i na području dm koncerna“ – dodala je Isaković.

Povodom otvorenja online shopa, dm je za sve registrovane kupce sa 'Moj dm' računom pripremio 15% popusta na ukupnu kupovinu do 19.10.2022.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

Drogerija dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za 16 godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa više od 1.000 zaposlenika i 84 prodavnice u 45 gradova, online shopom te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2020/21. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od blizu 227 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata više od 15.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača, među kojima je 25 dm robnih marki kao što su Balea, alverde, Mivolis, trend !t up, Denkmit, babylove, dmBio i druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.