Više to nije taj čovjek: Drogba promijenio dugogodišnju frizuru!

Novi imidž nekadašnjeg napadača Chelseaja

Više to nije taj čovjek: Drogba promijenio dugogodišnju frizuru!

Mnogi ljubitelji lika i djela Didiera Drogbe ostali su razočarani jučer kada su vidjeli njegovu novu fotografiju. 

Drogba je poznat širom svijeta po velikom broju golova koje je postigao kao član Chelseaja za kojeg je igrao u dva navrata, ali također je bio poznat i po svojoj dugoj kosi - sve do sada.

Čovjek koji mnogim defanzivcima Premier lige nije dao da spavaju odlučio je da nakon dugo godina promijeni frizuru te je obrijao glavu.

Nekadašnji napadač Plavaca tokom karijere je postigao 164 gola na 381 utakmici, a osvojio je četiri Premier lige, četiri FA Cupa, tri Liga kupa i Ligu šampiona. Ipak, odlučio je da promijeni frizuru po kojoj je bio poznat sve to vrijeme.

On je na Instagramu postavio fotografiju uz opis "Od danas se rađa novi ja".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi