Vitaly Zdorovetskiy stigao u Bosnu i Hercegovinu

Poznati youtuber u posjetu našoj zemlji

Vitaly Zdorovetskiy stigao u Bosnu i Hercegovinu

S. Grebović

Jedan od najpopularnijih komičara današnjice Vitaly Zdorovetskiy ovih se dana zajedno sa svojom djevojkom Kinsley Wolanski nalazi na Balkanu.

Poznati komičar Vitaly Zdorovetskiy postao je planetarno popularan zbog razno-raznih ludorija koje je izvodio među kojima je ulijetanje na teren za vrijeme jedne utakmice Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, te mnogi prankovi na You Tubeu. To se vremeno pretvorilo u vrlo ozbiljan biznis koji mu je donio milione dolara.

Utrčavanje njegove djevojke Kinsley Wolanski u kupaćem kostimu na teren na kojem se igralo ni manje ni više nego finale Lige prvaka i promocija njihovog porno sajta na njenoj majici sigurno da je bio mnogo zanimljiviji od samo utakmice između Liverpoola i Tottenhama u kojoj nismo uživali u čarima fudbalske igre.

Mladu Kinsey je ovaj ulazak na teren itekako proslavio. Vitaly je zahvaljujući reklami na njenom kostimu zaradio gotovo četiri miliona dolara.

Slavni par neprestano putuje i uživa diljem svijeta, a njihova trenutna destinaca je balkanski poluotok, tačnije jedini bh. grad na moru Neum.

Vitaly je na svom Instagram storyju objavio video kako skače u vodu, ali ako je suditi po sljedećem videu poznati komičar se nije zadržao u našoj zemlji jer je sa svojim prijateljima nastavio put prema Crnoj Gori.

Top Komentari

konjnakvadrat
Skocio, bacio pis i produzio dalje
4 0
Bhf
Mozda je tebi novinaru to bilo zanimljivije od utakmice.Ocigledno,jer samo pratite gdje se ko skinuo i druge gluposti.Nemate clanaka o Copa America ili o SP za zene.Ima i tamo dobrih zenski pa malo pogledajte.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi