Kovačević uživa s djevojkom Sofijom: Egzotična destinacija za početak zasluženog odmora

Završen prvi dio sezone u Poljskoj

Kovačević uživa s djevojkom Sofijom: Egzotična destinacija za početak zasluženog odmora

E. Čaušević

Bh. golman Vladan Kovačević ljetos je napustio Sarajevo i karijeru je nastavio u dresu poljskog Rakowa.

Odlazak u Rakow pokazao se kao veoma dobar potez za mladog bh. golmana koji je postao standardan na golu poljskog kluba, te je u nekoliko navrata oduševio svojim odbranama.

Prvi dio sezone u Poljskoj je završen minulog vikenda, a Rakow je na pauzu otišao nakon ubjedljive pobjede protiv Jagiellonije sa 5:0.

Kovačević i društvo dobili su zasluženi odmor, a sezona u Poljskoj nastavit će se 5. februara kada će na programu biti mečevi 20. kola Ekstraklase.

Bivši golman Sarajeva odlučio je da s djevojkom Sofijom provede nekoliko dana svog odmora u Dubaiju, te su na Instagramu objavili fotografiju iz ovog prelijepog grada iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXuBGHVBsBd/[/instagram]

Promo

Top Komentari

BigBabo
My nigga.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi