Vlasnik Luzerna publiku privlači seksi plesačicama

Želi veću posjetu

Vlasnik Luzerna publiku privlači seksi plesačicama

O. Lekić
Teme:

Švicarska ekipa, Luzern očito ima problema sa posjetom na stadionu te se Uprava ovog kluba odlučila uhvatiti u koštac sa ovim problemom.

Naime, vlasnik ovog kluba, Bernard Alpstaeg želi unajmiti striptizete koje bi prije meča zabavljale prisutne na tribinama.

Alpstaeg je već odabrao dame koje želi dovesti na stadion te je uputio i službeni zahtjev švicarskom Fudbalskom savezu.

"Ide nam dobro ove sezone i imamo sjajnu ekipu, ali ja želim da budemo još atraktivniji. Želim šou prije početka utakmice. Želim oskudno odjevene dame i seksi plesačice koje će zabavljati navijače prije utakmice. Stadion bi bio ispunjen - to garantujem", rekao je 68-godišnji vlasnik Luzerna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.