Vonn o golim slikama koje je slala Woodsu: Kao da me neko silovao...

Skijašica otvorila dušu

Vonn o golim slikama koje je slala Woodsu: Kao da me neko silovao...

O. Lekić

Američka skijašica Lindsey Vonn, koja slovi za najatraktvniju djevojku bijelog cirkusa, prošlog ljeta dospjela na naslovnice svjetskih medija.

Naime, Vonn se našla na udaru hakera koji su upali u njezin mobitel i u njemu pronašli gole fotografije koje je slala golferu Tigeru Woodsu dok su još hodali, a iste su za kratko vrijeme ugledale svjetlo dana.

U razgovoru za američki časopis Sport Illustrated, skijašica je odlučila po prvi put govoriti o tome kako se osjećala kada su fotografije procurile u javnost.

"To su užasne stvari koje želim da zaboravim. Bilo je bolno. To je izgledalo tako kao da me je neko seksualno zlostavljao", priznala je Vonn, pa dodala:

"Dosta toga mi se bilo nakupilo, od pada samopouzdanja do razočarenja, ali sport me spasio."

Lindsey i Tiger bili su u vezi od 2013. do 2015. godine

Top Komentari

Opet stavljate slike Karoline Wozniacki na mjesto Linzi Von... Cccccc slike 1,2...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti