Vonnova na štakama na modnoj pisti

Amerikanka u neobičnom izdanju

Vonnova na štakama na modnoj pisti

Američka skijašica Lindsey Vonn zbog povrede koljena propustiti će Zimske olimpijske igre u Sočiju, ali se jučer, dan prije otvaranja Igara našla na pisti, doduše modnoj.

Vonnova je zamijenila svoj skijaški kombinezon večernjom haljinom za potrebe humanitarne modne revije “Heart Truth Red Dress” u okviru nedjelje mode u New Yorku.

Jedna od najboljih skijašica današnjice na pisti se pojavila na štakama, pošto se još oporavlja nakon operacije koljena, zbog čega i propušta Igre u Sočiju.

“Uzbuđena sam i nervozna, ovo ipak nije moj teren. Biće zanimljivo vidjeti koliko ću brza biti, ja sam skijašica, ja obično ne šetam modnom pistom, posebno ne na štakama”, rekla je Vonn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.