Vrančićev trener putem Facebooka u potrazi za stanom

Paderborn jedinstven po svemu

Vrančićev trener putem Facebooka u potrazi za stanom

Paderborn je svakako jedno od najvećih iznenađenja u ovoj sezone Bundeslige. Klub koji je prošle sezone u 2. Bundesligi izborio plasman u elitni rang njemačkog fudbala sa najmanjim budžetom u Cvajti ne prestaje iznenađivati fudbalsku Njemačku.

Koliko su ostali obični i na zemlji govori i zanimljiva činjenica da je mali klub iz Istočne Vestfalije za koji igr i bh. fudbaler Mario Vrančić stan za pomoćnog trenera Volkana Buluta oglasom putem Facebooka odlučio potražiti stan.

"Naš pomoćni trener Volkan Bulut je u potrazi za stanom na prostoru Paderborna i bliže okoline, jer je nedavno postao otac. Njegova želja su tri sobe, ugradbena kuhinja i balkon", stoji u oglasu koji je Paderborn objavio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.