Vrijedi li džemper olimpijskog tima SAD-a 7.495 dolara?

Američka ludost

Vrijedi li džemper olimpijskog tima SAD-a 7.495 dolara?

Odjevna kombinacija koju su olimpijci Sjedinjenih Američkih Država nosili na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Sočiju izazvala je podijeljena mišljenja, ali je ona postala hit u SAD-u. 

Olimpijski tim SAD-a za Olimpijadu je obukao poznati brend Ralph Lauren, a njihovoj domovini trenutno vlada pomama za džemperima koje su nosili na ceremoniji zvaničnog otvaranja.

Međutim, svi oni koji žele da na taj način dođu do džempera, morati će da odriješe kešu. Oni koji su imali sreće da kupe džemper po normalnoj cijeni sada ga prodaju za više od 1.000 dolara, a jedan prodavac traži čak 7.495 dolara. 

Klasično američko pretjerivanje, mislite li da ovaj džemper zaista vrijedi 7.495 dolara?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije