Vruće, vruće! Aida ispunila obećanje i skinula sve sa sebe jer je njena zemlja izborila Mundijal

Skinula i zadnju krpicu...

Vruće, vruće! Aida ispunila obećanje i skinula sve sa sebe jer je njena zemlja izborila Mundijal

O. Lekić

Peruanska TV voditeljica Aida Martinez uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo obećala je da će skinuti sve sa sebe ukoliko njeni sunarodnjaci osiguraju plasman na kontinentalnu smotru.

Svoj zadatak Peruanci su odradili kroz dodatne kvalifikacijske, gdje su protiv Novog Zelanda slavili s ukupnih 2:0, a to je značilo da i Aida Martinez mora odraditi svoj dio posla.

Ova atraktivna voditeljica je dokazala da drži do riječi, tako što se skinula za magazin "Angeles Revista", koji je objavio i kratak videozapis u kojem ona skida komad po komad odjeće.

Video koji možete pogledati OVDJE postao je pravi viralni hit i za kratko vrijeme skupio je preko 400.000 pregleda.

Osim što je nogometni fan, Aida je poznata i kao velika ljubiteljica motora...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi