WAG-sice, čuvajte se: Djevojka nove zvijezde Arsenala očarala navijače

Španac poveo bombu sa sobom

WAG-sice, čuvajte se: Djevojka nove zvijezde Arsenala očarala navijače

Denis Suarez zbog loše minutaže u Barceloni odlučio je ove zime pojačati Arsenal. Španac je na Emirates stigao na posudbu, a treneru Unaiju Emeryju će dobro doći zbog širine u timu, budući da Topnici vode žestoku bitku s rivalima za plasman u Ligu prvaka. 

Zajedno sa Suarezom u London doputovala je i njegova 21-godišnja djevojka Nadia Aviles u kojoj su tamošnje WAG-sice već dobile veliku konkurenciju, a njezina ljepota nije promakla ni britanskim tabloidima, koju su je već nazvali zvijezdom prijelaznog roka.

Nadia je inače rođena Katalonka, cijeli život je u manekenstvu, a nerijetko ističe kako je svom dragom velika podrška u karijeri i da ga bodri na skoro svakoj utakmici.

Na društvenoj mreži Instagram je inače prati 140 hiljada ljudi, a nema sumnje kako će ta brojka iz dana u dan rasti, pogotovo jer su navijači zahvaljujući baš njoj saznali za Suarezovo preseljenje.

Ljubavna romansa Nadije i Denisa traje već šest mjeseci.

Top Komentari

bebi
konacno jedna izgledom normalna cura a da nije silikonjara kojoj det seze do uzora Kim kardasijan i ostalih debelguza od silikona
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi