Najstarijem igraču Svjetskog prvenstva obećala "nezaboravnu noć", ali ima jedan uslov...

Motiv više

Najstarijem igraču Svjetskog prvenstva obećala "nezaboravnu noć", ali ima jedan uslov...

Edmir Škorić

Wanda Espinosa, bivša umjetnica tetovaža koja je postala zvijezda Onlyfansa, ponudila je dodatnu motivaciju golmanu Meksika uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

Meksiko nije stigao do četvrtfinala Svjetskog prvenstva od 1986. godine i Wanda je upitana kako može motivisati Guillerma Ochou uoči turnira, kako bi Meksikanci najzad uspjeli da prođu grupnu fazu.

Meksička manekenka i influencerica koju prati 1,1 milion pratitelja na Instagramu spremna je Ochoi pružiti nezaboravnu noć. Obećala mu je dati baš sve, samo ako on i saigrači izbore četvrtfinale Mundijala.

Otišla je tako korak dalje u odnosui na njene "koleginice" sa OnlyFansa Danielle Chaver i Jessicu Sodi, koje pokušavaju da motivišu meksičke reprezentativce Hirvinga Lozana i Alvara Fidalga ponudivši im besplatnu pretplatu na njihove OnlyFans profile. Ochoa bi osim profila dobio i nešto mnogo veće od toga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ckm4d3Jg1fM/[/instagram]

"Toliko ćeš uživati da ćeš biti sretniji nego da smo svjetski prvaci", kazala je Wanda na pitanje kako bi motivisala Ochou.

Oglasi

Ochoa je jedna od meksičkih legendi, a impresionirao je odbranama na Mundijalima 2014. i 2018. godine. Bio je igrač utakmice u remiju protiv Brazila (0:0) 2014. godine.

U Rusiji je 2018. godine imao čak devet odbrana u pobjedi Meksika nad tada aktuelnim prvakom Njemačkom. Ostvario je 25 odbrana tokom tog turnira.

Ochoa sada igra za meksičku ekipu Club América i sa svojih 37 godina biće jedan od najstarijih igrača na turniru. Meksiko će biti u grupi sa Argentinom, Poljskom i Saudijskom Arabijom, a Ochoi definitivno neće nedostajati motivacije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiJcZGss3RR/[/instagram]

Oglasi

Tetovirana OnlyFans djevojka Wanda Espinosa potrudiće se da Meksikanci "lete" u Kataru. Ochoa će, u slučaju da Meksikanci prođu grupu, dobiti poseban tretman od dotične dame, naravno ako bude spreman za to...

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cf5db3FAzbC/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfXcaDFFeaq/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cehak7nFDoP/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdpDTnVMcpL/[/instagram]

Top Komentari

DadiG
Ovdje padaju niže i niže. Ugledao sisu (nije važno što ima butinu veću od fudbalera) pa poletio da “napiše” prilog i to sa netačnim podatcima. Kad bi ovi sa ovog portala samo znali da ovakve u Meksiku daju za 40-50 eura pomahnitali bi
4 0
MaDaj
Kad se kurave umisle da su neko i nesto.... tip ebe mnogo Mladje i Ljepse od tebe draga... ^_^
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti