Wanda konačno otkrila u kakvim odnosima su Icardi i Maxi

Ljubavni trougao

Wanda konačno otkrila u kakvim odnosima su Icardi i Maxi

E. Čaušević

Jedan od najpoznatiji skandala u fudbalu desio se prije nekoliko godina u Italiji između Maura Icardija, Maxija Lopeza i Wande Nar

Nekadašnji igrač Barcelone Maxi Lopez bio je u braku sa Wandom s kojom ima i dvoje djece, ali kada je Icardi stigao u Sampdoriju sve se promijenilo. Icardi je priznao da mu je Lopez bio idol dok je bio u Barcinoj akademiji, ali je onda svom prijatelju zabio nož u leđa jer je započeo ljubavnu romansu s Wandom.

Nakon što su se Maxi i Wanda rastali Icardi nije dugo čekao, te je odlučio da stupi u brak sa ovom zanosnom plavušom. Zbog toga Maxi nije htio da se rukuje na utakmicama sa Icardijem, a ovaj skandal nastavljen je i početkom ove godine kada je Maxi odlučio da otkrije crne tajne o bivšoj ženi.

Ipak, ovaj put Wanda nije ostala dužna novom napadaču Udinesea. Supruga i menadžerica Maura Icardija za argentinske medije konačno je progovorila o ovom ljubavnom skandalu. Wanda je otkrila da Maxi i Icardi nikada nisu bili dobri prijatelji.

"Maxi me varao i kada se umorio od svega odlučio je da se rastanemo. Nije istina da su on i Mauro bili dobri prijatelji. Bili su saigrači i zbog toga su imali dobar odnos, ali svi Icardijevi prijatelji su u Argentini. Oni su se sastali privatno nekoliko puta i sve je bilo ok. Mediji prave frku gdje je zaista već dugo nema", rekla je Wanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije