Skandal Wande s tjelohraniteljem dobio drugu dimenziju: "Tražila sam nekog, a on je znao šta trebam"
Foto - Instagram

Wanda o aferi s pripadnikom osiguranja

Skandal Wande s tjelohraniteljem dobio drugu dimenziju: "Tražila sam nekog, a on je znao šta trebam"

M. Šljivak

Suprugu napadača PSG-a Maura Icardija, 35-godišnju Wandu Naru, argentinski mediji su nedavno optužili za nevjerstvo. Navodno je Wanda prevarila Maura s članom osiguranja Augustinom Longuierom, ali je ona odbacila te navode.

Ovu vijest donio je argentinski novinar Diego Estevez koji je u jednom noćnom programu otkrio.

"Postali su veoma bliski. Krenulo je od prijateljstva, bio joj je rame za plakanje i ubrzo je sve prešlo u emocionalnu vezu", rekao je Estevez i nastavio je:

"Otišli su na zabavu koju je njena sestra Zaira organizovala za Wandu. Potom se žurka preselila kod Wande u stan, a Augustin je u jednom trenutku završio sam u kupatilu s njom".

"Odjednom se pojavila mokre kose, kao da se tek istuširala. Navodno se ništa nije desilo jer su oboje zaspali, ali se desilo kada su se našli u liftu", tvrdi Estevez.

Oglasi

On je potom dodao:

"Augustin ima avionsku kartu za Pariz. Imaju već dogovor da se vide".

Mauro Icardi je otpustio Augustina kada se prvi put pojavila priča da je imao blizak odnos s Wandom, ali to očigledno nije zaustavilo njegovu atrakitvnu suprugu da ostane u kontaktu s ovim 32-godišnjakom.

Prošle sedmice bivši tjelohranitelj je poručio kako je nekadašnja šefica veoma atraktivna.

"Wanda je veoma atraktivna žena i priznajem da bih volio imati nešto više s njom".

Oglasi

Nekoliko dana kasnije Wanda je saopštila kako su priče o njoj i Augustinu izmišljene i da ga ona zapravo nije ni unajmila.

"Nisam ga ja unajmila. Ja sam pozvala kompaniju koja je zadužena za obezbjeđenje lica i poslali su njega", rekla je Wanda u emisiji Los Angeles dela Manana i nastavila je priču:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbvlkKSrJNk/[/instagram]

"On je imao jasan zadatak. Nisam se sigurno osjećala na ulici kada sam sama i željela sam pomoć. Također, neko mi je morao pomoći s prtljagom na aerodromima, s djecom i mnogim drugim stvarima".

Na pitanje je li se na kraju njen bodyguard zaljubio u nju, Wanda je istakla:

"Zaista ne znam", komentarisala je uz smijeh.

Oglasi