Hakiran Instagram profil Wande Nare, procurile poruke koje joj je slao mladi nogometaš

Šta će na sve reći Mauro Icardi?

Hakiran Instagram profil Wande Nare, procurile poruke koje joj je slao mladi nogometaš

E. Škorić

Nedavno je atraktivna Argentinka Wanda Nara bila žrtva cyber napada.

Tridesetpetogodišnjoj Wandi, supruzi PSG-ovog napadača Maura Icardia (29), hakiran je Instagram račun sa preko 11,4 miliona pratitelja, a objavljeno je čak i nekoliko privatnih poruka koje je dobijala atraktivna FIFA-ina nogometna agencija.

U međuvremenu, hakeri su objavili razmjenu poruka sa Esequielom Barcom (22), koji inače igra za River Plate.

On je u nekoliko navrata pisao Wandi, odgovarao na njene storyje, a između ostalog joj je napisao: "Zaljubio sam se". Zadivljeni ofanzivac slavnog kluba iz Argentine joj je pisao da je atraktivna i savršena, vjerujući da te poruke nikada neće doći u javnost ili da će ih možda vidjeti Wandin suprug Mauro Icardi.

Wanda je uspjela da vrati svoj Instagram profil, a poruke koje su objavljene su obrisane. Ona je od 2013. godine s Maurom, no od početka je ta veza popraćena skandalima.

Oglasi

Prije nego što je bila s Maurom, Wanda je bila u braku sa Maxijem Lopezom, koji je tada bio saigrač Mauru u Sampdoriji, a da stvar bude još gora, njih dvojica bili su jako bliski prijatelji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaaEhXFt_9P/[/instagram]

Posljednjih mjeseci prošle godine Wanda i Mauro Icardi zadržali su na naslovnicama svih tabloida. Napadača PSG-a supruga je optužila za aferu s Chinom Suarez, argentinskom glumicom i manekenkom, te mu je predložila razvod.

Ipak, situacija se smirila, pa su njih dvoje ostali u braku, a vidjet ćemo kako će se stvari u budućnosti odvijati.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbIP-i5t9_E/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbGCikvN0gf/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ca9dNvWtJub/[/instagram]

Promo

Top Komentari

BogatiDijasporac
Realno, bomba je. Ne bih silazio s njenog respiratora.
7 2
phillies
A Dilletu ko yebe, jel?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti