Pukao je kontroverzni brak: Wanda više ne može s Maurom i podnijela je zahtjev za razvod
Foto - Instagram

Pojavio se snimak

Pukao je kontroverzni brak: Wanda više ne može s Maurom i podnijela je zahtjev za razvod

M. Šljivak

Brak Wande Nare i Maura Icardija uskoro će biti zvanično okončan.

Nakon dosta bure u proteklih godinu dana, optužbi za prevaru prema fudbaleru PSG-a, Wanda je ovog puta potvrdila da se razvodi s argentinskim napadačem.

Ova 35-godišnjakinja trenutno se nalazi u Buenos Airesu, a u poruci upućenoj novinarki emisije Los Angeles de la Manana potvrdila da je došla kako bi završila papire za razvod.

"Carmen, došla sam u Argentinu kako bih završila sve oko razvoda s Maurom. To trenutno organizujem. Ostala bih još nekoliko dana da ne organizujem sve oko razvoda. Ne mogu više i zatražila sam razvod", saopštila je Wanda u zvučnoj poruci.

Ovaj snimak pušten je i u emisiji i čini se da je kontroverzni brak između zvijezde argentinskog fudbala i poznate manekenke konačno završen.

Oglasi

Wanda i Mauro su u braku od 2014. godine. Imaju dvoje djece, a ona iz prethodnog braka s Maxijem Lopezom ima još troje djece.

Njihova veza postala je poznata širom svijeta nakon što ju je Mauro doslovno oteo od svog prijatelja Maxija s kojim je bio veoma blizak.

Ipak, nakon osam godina očigledno je došao kraj. Wanda i Mauro po svemu sudeći idu na suprotne strane i samo se čeka službena potvrda.

Oglasi

Atraktivna 35-godišnjakinja u proteklih osam godina se lično brinula za karijeru svog muža. To mu je izazvalo i mnoge probleme, pa se s Interom rastao na veoma ružan način.

U PSG-u u novoj sezoni za Icardija mjesta nema. Neće imati previše prostora za igru i očekuje se da će napustiti klub do kraja prijelaznog roka.

Za usluge 29-godišnjaka najviše je zainteresovana ekipa Monze. Pregovori o njegovom povratku u Italiju su već počeli i neće biti iznenađenje ako Icardi obuče dres novog člana italijanske Serije A.

Oglasi