Wanda predstavila sina fudbalera: Dječak je kopija Maxija Lopeza
Foto - EPA

Počeo sa treninzima

Wanda predstavila sina fudbalera: Dječak je kopija Maxija Lopeza

M. Šljivak

Maxi Lopez završio je ovog ljeta profesionalnu karijeru.

Argentinski fudbaler oprostio se nakon 20 godina profesionalnog igranja, ali umjesto da se priča o njegovim fudbalskim kvalitetama, on će zauvijek ostati upamćen zbog skandala u kojem mu je prijatelj Mauro Icardi preoteo suprugu Wandu.

Maxi i Wanda su u braku bili od 2008. do 2013. godine. Imaju trti sina, a najstariji od njih Valentino Gaston počeo je sa treninzima u PSG-u.

Wanda je na društvenim mrežama podijelila fotografiju sina i poručila je:

"Ako imaš svoj san, prati ga. Ja ću uvijek pratiti svaki tvoj korak ljubavi moja".

Oglasi

Ono što je privuklo veliku pažnju je činjenica da je 12-godišnji Valentino Gaston doslovno kopija svog oca Maxija Lopeza.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSy5DDuKSMI/[/instagram]

Bez obzira na to što su se Mauro Icardi i Wanda trudili da ga što više odvoje od oca, izgled se ne može sakriti, a vidjet ćemo je li dječak povukao fudbalske gene od 'starog'.

Maxi je u bogatoj karijeri nastupao za River Plate, Barcelonu, Milan i mnoge druge klubove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi