Wanda nastavila da provocira golišavim fotografijama sa Maldiva

Vatrena Argentinka ne miruje

Wanda nastavila da provocira golišavim fotografijama sa Maldiva

S. Grebović

Supruga i menadžerica zvijezde PSG-a Maura Icardija, ne prestaje da provocira mušku publiku na društvenim mrežama.

Poznati bračni par proveo je božićne i novogodišnje praznike na egzotičnoj destinaciji, tačnije na Maldivima gdje su uživali par dana sa djecom.

Nisu štedjeli na slikama, kako Mauro, tako ni Wanda koja je svako malo objavljivala provokativne fotografije sa prelijepih pješčanih plaža i time mamila pažnju muške populacije.

I ovoga puta su u prvi plan izbile njene zanosne obline, a broj lajkova koje je sakupila za relativno kratak vremenski period jasno daju do znanja da je zanosna Argentinka itekako uspjela u svojim "namjerama".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Love my mails @salondebeaute_milano

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nunca te duermas al sol ☀️

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

Top Komentari

douglasssy
Majkemi , treba nista posebno. Evo maksuz sam usao na njen instagram, znaci nigdje veze, ima u Sarajevu i ljepsih i zgodnijih cura, ova im nije ni do koljena. Lijep pozdrav.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi