Wanda opet provocira, niko ne misli da je slučajno objavila fotografiju

Razljutila navijače Intera

Wanda opet provocira, niko ne misli da je slučajno objavila fotografiju

Wanda Nara pronašla je način da je Interovi navijači zamrze još više.

Argentinku ne podnose u Milanu još otkako je uzrokovala sukob na relaciji 'Icardi - Inter', a iako je njezin suprug u međuvremenu otišao u Paris Saint-Germain, ratne sjekire očito nisu zakopane.

U prilog tome ide i posljednja Wandina objava na Instagramu. Iako smo navikli da na društvenim mrežama pretežno pokazuje svoje atribute, sada je objavila fotografiju sina Valentina kako se igra, i to u dresu - Borussije Dortmund.

Ne bi u tome bilo ništa sporno da upravo Borussia nije sljedeći rival Intera u Ligi prvaka, a poznavajući Wandine poruke i ponašanje, navijače italijanskog tima teško će ko ubijediti da je ovo slučajno.

Objava je, naravno, izazvala mnoštvo reakcija Interovih navijača koji se nadaju da će Paris Saint-Germain po završetku sezone otkupiti Icardijev ugovor i odvesti ga daleko od Giuseppe Meazze.

Top Komentari

premium
Ružnije žensko se ne pojavljuje na ovom portalu
8 0
infinity2612
Obicna drolja koja ce i njega ostaviti, kao sto je onog ranije
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.