Wanda ponovo istakla ogromne grudi, pa dobila komentar koji će je naljutiti

Na Instagramu

Wanda ponovo istakla ogromne grudi, pa dobila komentar koji će je naljutiti

E. Škorić

U vrijeme dok se cijela Italija bori sa pandemijom koronavirusa i broji na stotine mrtvih dnevno, Wanda Nara nastavlja po starom - objavljivati provokativne fotografije.

Sinoć je jednu takvu objavila i izazvala brojne negativne komentare. Opet je, kao i obično, u prvi plan gurnula svoje bujne grudi. Lajkova nije manjkalo nakon što je uz priloženu fotografiju ostavila motivacionu poruku: "Sanjajmo da će sve biti kao prije".

Mada je to rijetkost, jer se mnogi ne usude, ovaj put je Wanda dobila poruku jednog vidno izrevoltiranog pratioca koji joj je jasno dao do znanja da to što radi zapravo i nema nekog smisla.

"Da li zato pokazuješ svoje grudi svijetu? Objavi neku ozbiljnu sliku, a ne svoje grudi koje ionako pokazuješ cijelu godinu", napisao je Wandin 'fan'.

Nije poznato je li Wanda trenutno u Milanu, na sjeveru Italije, gdje je situacija izmakla kontroli ili je otišla kod supruga Maura Icardija u Pariz. Oboje su u karantini, ali ne otkrivaju trenutnu lokaciju. Prema njenim objavama na Instagramu, reklo bi se da su ipak u Italiji.

View this post on Instagram

🕊 Soñando que todo vuelva a ser como antes 🕊

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Top Komentari

Celtic
ooo Wanda kurvo stara!!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi