Wanda se skinula i pomutila pamet muškarcima fotografijama na Instagramu

Slikala se za francuski magazin

Wanda se skinula i pomutila pamet muškarcima fotografijama na Instagramu

Endin Čaušević

Odlazak Maura Icardija iz Intera u PSG čini se da je itekako odgovarao njegovoj ljepšoj polovini Wandi Nari.

Wanda je ujedno i menadžerica Icardiju i bila je ljetos itekako aktivna u pregovorima s klubovima nakon što je argentinski napadač otpisan u Interu.

U samom finišu ljetnog prelaznog roka Icardi je potpisao za PSG, a posao je sklopila upravo Wanda. Promjena sredine čini se da je i njoj itekako odgovarala jer je svoje fanove na Instagramu počastila s dvije itekako provokativne fotografije.

Wanda je pozirala za jedan francuski magazin i ponovo nije imala ništa protiv da se u potpunosti skine. Ona je dvije fotografije objavila na Instagramu.

View this post on Instagram

Is coming back 🎥📹 📸 @criswelcomme 💄👱🏼‍♀️ @kennyspalacios @137pillarsbangkok

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

View this post on Instagram

Buenas noches 🌙

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Top Komentari

Sultan Sulejman
Obicna drolja kao i sve koje izlazu svoje silikone na otpadu zvanom "Instagram " ...Hvala Allahu Uzvisenom pa nemam to smece na svojem telefonu ! Do kada cete od sportskog portala praviti porno portal i trovati djecu ovim smecem !
4 1
Hooruk
Vratite nam sport, haseta, brus lija a evo vam silikoni, drolje i *****a.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi