Wandu je podsjetio na njen video uradak iz 2008. godine, pa požalio

Stigao je ekspresan odgovor

Wandu je podsjetio na njen video uradak iz 2008. godine, pa požalio

E. Škorić

Wanda Nara oštro je odgovorila jednom pratiocu na Instagramu koji ju je podsjetio na video njenog intimnog odnosa s nepoznatim muškarcem od prije 12 godina.

Supruga Maura Icardija, napadača koji je iz Intera prešao u PSG, često privlači pozornost zbog svojih objava na društvenim mrežama. Sam njen život je mamac za javnost i novianre. Za one koji ne znaju, a takvih je malo, Wandu je Mauro "ukrao" svom prijatelju i nekadašnjem saigraču Maxiju Lopezu.

Njihova veza oduvijek je bila u centru pažnje, a osim što je Wanda Maurova ljubav, njegov životni saputnik i brižna majka, ona je također i izuzetno uspješna nogometna agentica. Uz to, Wanda zbog velike popularnosti na društveni mrežama reklamira mnoge brendove i na taj način bogato zarađuje.

Ali teško je očekivati da je svi njeni fanovi obožavaju. Naprotiv, mnogi su protiv onoga što radi, mada ona uporno govori da je zahvaljujući velikoj hrabrosti i odvažnosti stigla tamo gdje se sada nalazi. Objavivši fotografiju iz automobila sa natpisom "Nevino lice" dobila je komentar koji ju je razbijesnio.

Jedan od njenih fanova joj je skrenuo pažnju na "zabranjeni video" koji je procurio 2008. godine prije njenog braka s Maxijem Lopezom i ljubavne veze sa Maurom Icardijem.

"A ko bi rekao da ćete zbog jednog takvog filmića doći tamo gdje ste danas", napisao je jedan od "fanova" zgodne Argentinke, ali je uslijedio ekspresan i oštar odgovor.

"Radim to svake večeri, zašto ne iskušaš moju sreću, dušo?", odgovorila je Wanda, koja je dobila ogroman broj lajkova i na samu fotografiju, ali i na taj odgovor.

Top Komentari

LOLLOL
Nije isto guziti se s muzem ili momkom iza zatvorenoh vrata i snimiti se kako pusis ***** da si napravis karijeru. VELIKA je razlika
6 2
YouTalkinToMe
Brižna majka, hahaha. Čak šta više ona je žena, majka, kraljica. Bože sačuvaj i sakloni.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi