Welbeck i Cleverley pijani plesali po ulicama Manchestera

Dva dana nakon eliminacije od Bayerna

Welbeck i Cleverley pijani plesali po ulicama Manchestera

Samo dva dana nakon eliminacije iz Lige šampiona od Bayerna iz Minhena u britanskim tabloidima osvanule su slike pijanih igrača Manchester Uniteda, kako u tri ujutru đuskaju po ulicama Manchestera po povratku iz noćnog provoda.

Danny Welbeck i Tom Cleverley nisu ni slutili da se nalaze “na nišanu” jednog paparaca, ali su to saznali već narednog dana kada su svoje fotografije vidjeli u novinama. Ashley Young je sve ovo vješto izbjegao. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.