Wenger je suprugu ostavio zbog 20 godina mlađe ljubavnice

Menadžer Arsenala u vezi sa Sonijom Tatar

Wenger je suprugu ostavio zbog 20 godina mlađe ljubavnice

A. Beganović

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, prije nekoliko dana odlučio se razvesti od svoje supruge Eni.

FrancuskI i engleski mediji u posljednjih par dana mnogo pišu o ljubavnom životu menadžera Topnika, a otkrili su i zbog čega se Wenger odlučio razvesti od supruge Eni.

Iskusni francuski stručnjak već duže vrijeme je u ljubavnoj vezi sa Soniom Tatar,  koja je 20 godina mlađa od njega, a upravo je ona razlog zbog kojeg je Arsene ostavio Eni.

"Rekao mi je da želi sa mnom ostati do kraja života. Nisam djevojka za jednu noć. Dugo smo bili ljubavnici, ali sada želim da Arsene shvati da ne može da se igra sa emocijama drugih ljudi. Iskreno ga volim", izjavila je Sonia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti