Kamera ga uhvatila na djelu: McKenniejev pogled na Dilettine atribute osvaja društvene mreže
Foto - Screenshot

Već je apsolutni hit

Kamera ga uhvatila na djelu: McKenniejev pogled na Dilettine atribute osvaja društvene mreže

M. Šljivak

Diletta Leotta privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Italijanska voditeljica večeras je u Veroni pratila meč između domaćeg tima i Juventusa, te je kao i uvijek privukla brojne poglede fudbalera.

U jednom trenutku je prolazila ispred klupe Stare dame gdje se nalazio veznjak torinskog tima Weston McKennie.

Američki fudbaler nije mogao da odoli, a da ne pogleda u atraktivnu voditeljicu. Njezina zadnjica mu je privukla pogled, a kamere su to sve zabilježile.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jozef
Je li to neko ljubomoran? Momak je normalno reagovao, ispratio ono što se isprati. Šta je trebao, staviti ruku preko očiju?
26 0
amer_sa90
Koliko sugav novinar moras biti da ovo okacis kao vijest. ?
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi