Wijnaldum počastio mladog navijača Liverpoola
Foto: Screenshot

Sjajan gest fudbalera Liverpoola kojim je obradovao dječaka

Wijnaldum počastio mladog navijača Liverpoola

Presretna majka mladog navijača Luverpoola Paddyja Mackessyja prepričala je engleskim medijima susret njenog sina i fudbalera Liverpoola Georginia Wijnalduma.

Louise Mackessy je odlučila odvesti svog 11-godišnjeg sina Paddyja, velikog navijača Liverpoola, na Anfield kako bi prisustvovali zadnjoj ovosezonskoj utakmici Paddyjeve omiljene ekipe.

Liverpool je pobijedio Middlesbrough i na taj način osigurao plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Nakon proslavljanja pobjede, Louise je odlučila odvesti Paddyja u kupovinu, a on je, kao pravi zaljubljenik u fudbal, odmah ušau jednu od prodavnica sportske opreme u obližnjem shopping centru.

Paddyju su za oko zapale skupe kopačke, čija je cijena bila 300 funti, ali su njih dvoje napustili prodavnicu bez da su ih kupili.

Međutim, u prodavnici su sreli Wijnalduma koji je primijetio da Paddy gleda kopačke, pa ga je pitao koju veličinu nosi.

Louise i Paddy su izašli iz prodavnice, a dok je Paddy prepričavao susret sa Wijnaldumom, zaustavila ih je radnica prodavnice i rekla da Wijnaldum želi kupiti Paddyju kopačke.

Kada su se vratili, kopaček su bile već plaćene a Paddy je bio presretan.

"On je tako divan momak, tako dostupan i prijateljski nastrojen. Rukovali smo se i rekla sam mu da je veoma fin", rekla je Louise.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije