Za Crnogorce je Željo još uvijek šampion BiH

Potkrala se greška

Za Crnogorce je Željo još uvijek šampion BiH

U prošloj sezoni fudbaleri Željezničara prvenstvo Bosne i Hercegovine okončali su na četvrtoj poziciji, i tako nakon dugo vremena sezonu završili bez trofeja, ali su osigurali nastup u Evropi.

Plavi su u premijernom meču nove sezone BH Telecom lige ostvarili visoku i zasluženu pobjedu "na gostovanju" kod Olimpica rezultatom 3:0.

Izabranici Admira Adžema su u 1. pretkola Europa lige u dvije utakmice bili bolji od osvajača Kupa Crne Gore, sastava Lovćena, a crnogorski mediji u svojim današnjim izdanjima našli su mjesta za start novog bh. šampionata.

Ipak, greška se potkrala jednom crnogorskom listu koji je u svom izvještaju naveo kako "aktuelni prvak Željezničar na startu kao gost sa 3:0 savladao Olimpic".

Greška ili navika kolega iz komšiluka, to samo oni znaju. Ko radi, taj i griješi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti