Za oktobar najavljene orgije u Messijevom novom hotelu na Ibizi

Tradicionalno u organizaciji lezbejskog klub "Skirt"

Za oktobar najavljene orgije u Messijevom novom hotelu na Ibizi

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone, Lionel Messi, nedavno je potvrdio da je odlučio proširiti svoj biznis kupovinom novog hotela i to na Ibizi gdje jedan od najboljih igrača svijeta svake godine tradicionalno ljetuje sa svojojm porodicom.

Messi je prošle godine pokrenuo biznis i brend "MiM" koji je proširio kupovinom luksuznog hotela na Ibizi za 26 miliona funti. Argentinski fudbaler odlučio je uložiti ogroman novac u kupovinu Hotela Es Vive u kojem je jedno noćenje "skromnih" 525 funti.

Ipak, novi hotel igrača Barcelone ponovo se našao u centru pažnje, ali iz potpuno neočekivanih razloga. Naime, ovaj hotel je tradicionalno bio mjesto okupljanja lezbejki i bisexualaca iz cijelog svijeta, te se u istom organizovala sex zabava.

Iako je Messi novi vlasnik prema svemu sudeći ova tradicija će se nastaviti jer su iz lezbejskog kluba "Skirt" najavili da će se tradicionalne orgije održati u oktobru ove godine, te da su već sve dogovorili s hotelom.

Ovaj privatni klub broji preko 9.000 članova iz cijelog svijeta, a više puta godišnje organizuju sex zabave. Pored Ibize i Messijevog hotela, ova "zabava" bit će održana ove godine u Londonu, Shanghaiju, San Franciscu, New Yorku, Melbourneu i Berlinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti