Za Ronaldove blijede partije krivite zanosnu Elisu

Pomutila razum Portugalcu

Za Ronaldove blijede partije krivite zanosnu Elisu

O. Lekić

Srce Cristiana Ronalda osvojila je raskošna reality zvijezda Elisa De Panicis, objavili su brojni inostrani mediji. 

Portugalac je slobodan od raskida sa Irinom Shayk i gotovo na sedmičnom nivou ga mediji povezuju sa nekom novom atraktivnom djevojkom. Često to i one same izjavljuju kako bi poradile na svojoj reklami, a posljednja u nizu koja je 'otkrila' da se zabavlja sa Ronaldom je Elisa De Panicis. 

"Ne mogu da pričam o svojoj vezi sa Ronaldom. Ne želim da pokvarim to. On je poseban i velikodušan momak u svakom smislu te riječi. Upoznao nas je zajednički prijatelj i sjajno smo se provodili na Ibici. Detaljnije zaista ne želim da pričam, ni o vezi, ni o seksu, jer je on trenutno na Evropskom prvenstvu i ne želim da ga to poremeti", izjavila je Elisa. 

Ko zna, možda je upravo zanosna Elisa razlog zbog kojeg Ronaldo ne briljira na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi