Za slabe partije Šarića kriva seksipilna studentica?
Foto: Facebook

Hrvatski košarkaš teško podnosi raskid

Za slabe partije Šarića kriva seksipilna studentica?

O. Lekić

Od Darija Šarića se puno očekivalo na proteklom Eurobasketu. Ipak, i on je, poput većine svojih reprezentativnih kolega, podbacio, a hrvatski mediji za to krive studenticu ekonomije Karlu Pušeljić.

Naime, Šarić je na Euorbasketu djelovao, pomalo, odsutno i izuzetno nervozno, a mediji u Hrvatskoj su zaključili da je razlog za njegove slabe partije raskid sa djevojkom.

Naime, dugogodišnja veza Daria Šarića i lijepe studentice Karle Pušeljić je došla kraju kada je ona odlučila napustiti njihov zajednički dom u Philadelphiji i vratiti se u Zagreb.

Par se zabavljao još od 2012. godine, a na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama su izgledali doista sretno. Iako su raskinuli njen Facebook profil je i dalje prepun fotografija sa Šarićem. Da li će se možda Karla vratiti u zagrljaj košarkaša Philadelphije, ili će je on morati preboljeti, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi