Zaboravite Džekin promašaj: Muslimović je novi hit!

"Šta je zgriješio Zlatan?!"

Zaboravite Džekin promašaj: Muslimović je novi hit!

Bivši bh. reprezentativac Zlatan Muslimović propisno se osramotio u jučerašnjoj utakmici 24. kola slovenačke lige između  Kopera i Rudara. 

Koper je na svojoj Bonafiki poražen s minimalnih 1:0 od gostiju iz Velenja, a utakmicu je definitivno obilježio napadač Zlatan Muslimović čiji su promašaj tamošnji mediji ispratili s riječima "Šta je zgriješio Muslimović?!"

Muslimović je pred gostujućim golom promašio doslovno nemoguće, a ovo mu je vjerovatno bio i najveći promašaj u dosadašnjoj karijeri tokom koje je nastupao za brojne renomirane klubove. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi