Zaboravite sve ljepotice sa Olimpijskih igara: Skinula se Eugenie Bouchard!

Nove fotografije su priča za sebe

Zaboravite sve ljepotice sa Olimpijskih igara: Skinula se Eugenie Bouchard!

O. Lekić

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard važi za jednu od najljepših možda i u historiji ovog sporta, a na sreću brojnih muškaraca širom svijeta ona se nerijetko voli i pohvaliti svojim izgledom.

Kanađanka pristaje na brojne ponude reklamiranja, iako to podrazumjeva i fotografisanje u golišavom izdanju, ali svakako da nemamo ništa protiv takvih njenih odluka.

Posljednja ponuda koju je prihvatila bila je ona od poznatog časopisa Sport Illustrated koji će sigurno prodati mnogo primjera najnovijeg izdanja zbog ove teniserke.

Fotografu nije bilo mrsko da napravi mnogo fotografija na kojima je Bouchrd u veoma provokativnim pozama, a mi vam donosimo 10-ak najboljih.

Uživajte u fotograleriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi