Zabrinjavajući izgled Duška Vujoševića
Foto: FK Partizan

Ogromni problemi sa bubrezima

Zabrinjavajući izgled Duška Vujoševića

M. Šljivak

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević zabrinuo je mnoge navijače nakon što se danas pojavio u javnosti.

Vujošević je došao na komemoraciju bivšeg predsjednika Partizana Milorada Đurića, a na fotografijama legendarni stručnjak ne izgleda nimalo dobro.

Duško je preko desne strane lica i vrata imao gazu kojom je pokrivena braunila za dijalizu na koju selektor Bosne i Hercegovine ide već duže vrijeme zbog problema sa bubrezima.

On će u narednim mjesecima vjerovatno biti podvrgnut i transplataciji bubrega i pred njim je sasvim sigurno velika životna bitka.

Bh. selektor je i ranije imao dosta problema sa zdravljen. Prošle godine je zbog gangrene ostao i bez nožnog prsta, ali mu je ta amputacija vjerovatno spasila i život.

Top Komentari

Benjamingst
Brz oporavak zelim ti.
30 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi