Javnost zgrožena kaznom koju je NFL zvijezda dobila nakon što je brutalno prebila suprugu!
Zac Stacy u zatvoru će provesti samo šest mjeseci nakon brutalnog premlaćivanja supruge.

Samo šest mjeseci će iza rešetaka

Javnost zgrožena kaznom koju je NFL zvijezda dobila nakon što je brutalno prebila suprugu!

Eldar Ganibegović

Krajem 2021. godine potresne su se snimke pojavile u medijima "preko bare". Zvijezda NFL-a, Amerikanac Zac Stacy brutalno je pretukao svoju suprugu, a sada je saznao i kaznu kojom je javnost zgrožena.

Bivši igrač New York Jetsa Zac Stacy je u novembru 2021. godine u porodičnom domu pred očima tada petogodišnjeg sina brutalno pretukao svoju suprugu.

Prvo ju je udario u glavu, nesretna žena je pala, a onda ju je doslovno zakucao u televizor koji se srušio na pod. 

[twitter]https://twitter.com/MehClement/status/1463652460594143235?s=20[/twitter]

Uhapšen je nakon svega, ali je pušten da se brani sa slobode. Već tada je javnost bila zgrožena odlukom sudije, a ogorčena je tek sada nakon izricanja konačne presude.

Bivši igrač američkog fudbala, koji je igrao tri sezone u NFL-u, priznao je krivicu i iza rešetaka će provesti samo šest mjeseci, javila je Marca. 

Oglasi

Mnogi su ogorčeni i reagovali su na društvenim mrežama, smatrajući da je to preblaga kazna za nasilje koje je pokazao bivši sportista.

Ustvari, on je dobio jednu i po godinu zatvora, no samo šest mjeseci će provesti iza rešetaka, dok će preostalih godinu dana biti na uslovu.

Brojni sportisti pružili su podršku pretučenoj ženi, a UFC zvijezda Uriah Hall javno je tada poručio kako traži Zaca Stacyja.

"Tražim čovjeka koji tuče žene Zaca Stacyja. Je li ga neko vidio? Tražim ga da mu isprašim du*e", poručio je Hall.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi