Pohotna mlada zvijezda ne bira: Spavao je s maminom najboljom prijateljicom i postao junak navijača
Foto - Instagram

Zach u centru pažnje

Pohotna mlada zvijezda ne bira: Spavao je s maminom najboljom prijateljicom i postao junak navijača

Midhat Šljivak

Prava drama odvija se u prethodnih nekoliko dana u životu mlade zvijezde New York Jetsa Zacha Wilsona.

Ovaj 22-godišnji quarterback i velika NFL zvijezda postao je ikona među mnogim igračima američkog fudbala, ali i drugih sportova, i to zbog činjenice da je spavao s najboljom prijateljicom svoje majke.

Wilsona je 'raskrinkala' bivša djevojka Abby Gile. Nakon što su je počeli optuživati zbog činjenice da je završila u zagrljaju Zachovog prijatelja Daxa Milnea i prozvali 'skakačicom na prijatelje', ona je odlučila da reaguje.

"On je spavao s maminom najboljom prijateljicom. To je pravi 'skakač'", poručila je Abby.

Oglasi

Nakon što se ova informacija pojavila u javnosti Wilson je postao legenda među saigračima, ali i brojnim sportskim fanovima. Mnogi od njih su mu pružili veliku podršku.

Mama Zacha Wilsona je također došla u centar pažnje zbog svega i ona je reagovala na društvenim mrežama. Glumila je kao da nije čula šta se dešava.

"Saprali smo sva s*anja, svu negativnu i toksičnu energiju. Jeez. Jako čudno. Probudila sam se s 2.000 novih pratitelja. Nisam baš sigurna da ću još dugo biti ovdje", istakala je Lisa Wilson.

Pojavila se i fotografija s proslave Lisinog rođendana. Tamo je ogroman broj njenih prijateljica i mnogi se pitaju koja je od njih završila u krevetu mlađahne zvijezde Jetsa.

Zach Wilson je izabran kao drugi pik NFL drafta 2021. godine. Prošle sezone nije se proslavio s Jetsima (3-10 omjer), a bacio je 2334 jardi uz devet touchdown pasova.

Oglasi